Team

Meester Gaby Farnoud

Gaby is een advocaat in hart en nieren. Zelfs haar geboortedag was door de sterren bepaald om een Weegschaal te zijn. Sterrenbeeld Weegschaal wordt beschreven als het meest beschaafde, diplomatieke en welgemanierde sterrenbeeld. Een Weegschaal is overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Een Weegschaal bouwt bruggen tussen mensen. Een Weegschaal is recht door zee, rechtvaardig, onbevangen en een briljante strateeg, die een situatie vanuit alle kanten kan bekijken alvorens tot een oordeel te komen.

Gaby aan het woord

In 2015 ben ik gestart in de juridische wereld en heb ik bij meerdere (overheids)instanties en advocatenkantoren gewerkt. Door mijn werkervaring op verschillende rechtsgebieden kan ik meerdere aspecten van een zaak belichten. Dit is naar mijn mening essentieel, aangezien ieder rechtsgebied en zaak raakvlakken met andere rechtsgebieden heeft.

Als jouw advocaat adviseer en procedeer ik in verschillende rechtsgebieden en sta ik zowel particulieren, ondernemers als (overheids) instanties bij.

Rechtsgebiedenregister

Gaby Farnoud heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk (Burgerlijk recht en Bestuursrecht)

Arbeidsrecht

Sociale Zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten de vereiste opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Gaby

Codex Advocatenkantoor is een aangesloten advocatenkantoor bij de Nederlandse orde van advocaten (NOvA).

Vrijblijvende afspraak met Codex Advocatenkantoor