Het kantoor

Over Codex Advocatenkantoor

Welkom bij Codex advocatenkantoor. Een advocatenkantoor dat zich altijd en volledig inzet in het juridisch adviseren en verdedigen van haar cliënten tijdens een procedure. Codex Advocatenkantoor onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Bij Codex Advocatenkantoor ben jij als cliënt een cliënt en geen dossiernummer. Codex Advocatenkantoor werkt volgens een transparant en helder systeem waarin de cliënt het volledige overzicht behoudt. Hierdoor weten cliënten te allen tijde wat er gebeurt tijdens het proces en kan er snel geschakeld worden.

De naam, Codex Advocatenkantoor, is gerelateerd aan een van de eerste wetboeken in de geschiedenis. De tekst van dit wetboek staat op een 2,25 meter hoge stenen pilaar gekerfd die terug is te zien in Louvre, ’s werelds grootste museum in Parijs.

Het feit dat deze wetten in steen gekerfd waren, maakte deze wetten onveranderlijk. De Codex moet daarom worden gezien als een “Wet van Meden en Perzen”; een vaststaande regel waaraan niet te tornen valt. Hiermee had de bevolking rechtszekerheid en was koninklijke willekeur uitgesloten.

Rechtszekerheid vindt Codex Advocatenkantoor erg belangrijk. Daarom strijdt Codex Advocatenkantoor voor jouw rechten en zal ze ervoor zorgen dat er altijd 100% inzet is voor jouw belangen en dat je krijgt waar je recht op hebt. Tegenwoordig veranderen wetten met de dag. Iets wat tot voor kort onmogelijk was, kan inmiddels mogelijk zijn. Codex Advocatenkantoor is niet alleen op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, maar is ook praktisch en flexibel ingesteld. Codex Advocatenkantoor zorgt ervoor dat jouw wensen mogelijk zijn.

Over Codex Advocatenkantoor

Codex, ca. 1780 v. Chr.

Over Codex Advocatenkantoor

Codex, ca. 1780 v. Chr.

Stoïcijnse leer bij Codex Advocatenkantoor

Codex Advocatenkantoor gebruikt de stoïcijnse leer in haar werk.

De meeste van ons zullen zich afvragen wat de stoïcijnse leer betekent. Stoïcijns betekent onverschillig, maar de stoïcijnse leer heeft hier weinig mee te maken.

De stoïcijnse leer is een levensfilosofie die honderden jaren voor Christus is ontstaan. Het was het tijdperk van Socrates, Plato en Aristoteles, de bloeiperiode van de filosofie. Deze filosofie kenmerkt zich door praktische nut. Praktisch zijn vindt Codex Advocatenkantoor belangrijk. Codex Advocatenkantoor richt zich niet op zweverige of spirituele theorieën, maar op heldere denksystemen gebaseerd op de stoïcijnse filosofie.

Het gaat niet alleen om de kennis die je hebt, maar om wat je daarmee doet in de praktijk. Iedere advocaat heeft de kennis in huis, althans dat wordt van je verwacht, maar met kennis alleen bereik je niet altijd je doel.

Codex Advocatenkantoor vindt het belangrijk om overal op voorbereid te zijn. Hierdoor kan Codex Advocatenkantoor beter handelen en is zij altijd twee stappen voor. Moedig strijden is iets waarop Codex Advocatenkantoor invloed heeft. Het is de moed die nodig is om angst te overwinnen. Daar staat Codex Advocatenkantoor voor.

Het kantoor - Codex Advocatenkantoor

Meden en Perzen, afgebeeld in Persepolis, Perzië, 5e eeuw v. Chr.

Wie zijn onze cliënten

Codex Advocatenkantoor biedt juridische hulp aan particuliere en zakelijke cliënten. Tevens werkt Codex Advocatenkantoor met rechtsbijstandsverzekeraars. Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil in de vorm van advies of bijstand.

Dit geldt voor particulieren en ondernemers. Codex Advocatenkantoor doet ook Pro Deo werk. Dit is meestal een advocaat die op basis van een ‘toevoeging’ werkt, ook wel ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’ genoemd.

Wil jij weten hoe Codex Advocatenkantoor haar diensten aan jou kan bieden, neem dan gerust contact op.

Meden en Perzen afgebeeld in Persepolis

Meden en Perzen, afgebeeld in Persepolis, Perzië, 5e eeuw v. Chr.

Wat kun je verwachten

  • Codex Advocatenkantoor begrijpt jouw situatie en kan deze vertalen naar jouw juridische positie
  • Codex Advocatenkantoor zal jouw juridische positie zo duidelijk mogelijk voorleggen en een inschatting maken van hoe haalbaar jouw eisen en wensen zijn
  • Codex Advocatenkantoor zal met je meedenken en verder gaan waar andere advocaten stoppen
  • Codex Advocatenkantoor helpt jou in het afwegen van de voor- en nadelen

Wat doet Codex Advocatenkantoor

  • Al het werk uit jouw handen nemen en jou de weg wijzen
  • Schriftelijke en telefonische communicatie namens jou en in overleg met jou voeren
  • Indien nodig processtukken opstellen en indienen
  • Voor jou spreken tijdens een zitting bij een rechtbank, het gerechtshof of een andere instantie
  • Op uitstekende wijze onderhandelen, waardoor een procedure vaak niet nodig is

Vrijblijvende afspraak met Codex Advocatenkantoor