Contact

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Codex Advocatenkantoor. Dit kan telefonisch en per e-mail of je kunt het onderstaand contactformulier gebruiken. Codex Advocatenkantoor belt je altijd terug zodat zij jouw vraag persoonlijk en geheel vrijblijvend kan bespreken. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur

 (+31) 085 047 9828

info@codexadvocatenkantoor.nl

Postadres: Postbus 715, 3300 AS Dordrecht

Bezoekadres: Wij zijn gevestigd te Aalsmeer en wij werken alleen op afspraak. Bel ons gerust om een afspraak te plannen.

Codex Advocatenkantoor werkt volledig digitaal; bellen, whatsappen, sms’en en videobellen (Microsoft Teams, Zoom, Skype etc.). Bij ons is dit allemaal mogelijk, het is maar wat jouw voorkeur heeft.

Door digitaal te werk te gaan zijn wij flexibel en maken wij alleen gebruik van externe vergaderruimtes wanneer dit nodig is. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld, door het milieu minder te belasten en geen onnodig gebruik van ruimtes en nutsvoorzieningen te maken. Hiermee kunnen wij de advocatuur voor iedereen ook nog betaalbaar en toegankelijk houden. Hierdoor zijn wij in staat om veel juridische ondersteuning op Pro Deo basis te leveren en de sociale advocatuur in leven te houden.

KvK nummer: 84529199

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende afspraak met Codex Advocatenkantoor